Pentueet

G-pentueemme syntyi 5.5.2013. Pentue sai nimensä Harry Potterin innoittamana, joten porukassa tepastelevatkin Gellert, Gilderoy ja Godric sekä neitoset Ginevra ja Gabrielle. Paremmin väki tunnetaan nykyään nimillä Nekku, Rex ja Rio sekä Myrtti ja Iiris. Rex lähti Poriin, muut asustelevat Helsinki-Hämeenlinna-akselilla. Tosin Myrtti lähti valloittamaan jenkkilää, mutta palannee aikanaan takaisin...  

Tuulikaislan Zapphire Prisca  -  Oorbellen Kevin
Nuka & Lex
Nuka KoiraNetissä

Koko 37cm, 9 kg

Lonkat A/A, polvet 0/0, silmät terveet


Harrastaa agilitya ja näyttelyitä
Medi1, ERI

Lex KoiraNetissä

Koko 41cm, 13kg

Lonkat A/A, polvet 0/0, silmät terveet


Harrastaa agilitya ja näyttelyitä
Medi1, vara-sert


Nuka on Liian ensimmäinen pentu, sijoituskoiramme. Nuka asuu lapsiperheessä, jossa vauhdin määräävät perheen kaksi pientä lasta. Nuka harrastaa agilitya medi1-luokassa, virallinen kisaura alkoi tammikuussa 2013, ja pääsee täyteen vauhtiin sitten kesällä pentujen jälkeen! Neiti on todellinen sporttimimmi, vauhtia ja energiaa riittää vaikka muille jakaa! Muutamassa näyttelyssä Nuka on myös pyörähtänyt saaden ERInomaisiakin arvosteluita, mutta kevyt urheilijan kroppa on estänyt suuremman menestyksen. Nuka vahtii reviiriä ja ilmoittaa vieraiden tulosta. Käy haistelemassa, mutta harvoin jää rapsuteltavaksi, vaan ennemmin menee omiin puuhiinsa.


Lex on komea nuorimies, joka rakastaa touhua ja tohinaa! Lex on laumamme nuorin, ja nauttii olostaan täysin rinnoin. Tykkää kovasti lapsista ja aikuisista, ja kiipeääkin, tai paremminkin tunkee itsensä mielellään syliin rapsuteltavaksi. On mahdottoman ahne, ja ollut siksi helppo koulutettava. Lex harrastaa näyttelyitä, joista parhaana saavutuksena toistaiseksi vara-sert, ja agilityä, jossa startannut 1/2013 medi-luokassa. Myös tokon alkeet on treenattu. Agility on Lexin suosikkilaji, ja vauhtia ja potentiaalia pojassa todella on! Lexillä on upea kyky rauhoittua paikassa kuin paikassa, levätä silloin kun ei ole touhuja ja silti olla aina täysillä menossa mukana kun mennään.

Koska pentueen molemmat vanhemmat ovat liikunnallisia sekä keholtaan että mieleltään, odotan myös pennuista tulevan päteviä kavereita agilityyn ja muihin liikunnallisiin harrastuksiin ja/tai reipasta lenkkiseuraa.
Pennuille toivon koiran kanssa tekemisestä kiinnostuneita koteja, harrastukset ovat plussaa. Pentueesta sijoitin narttupennun, ja mielenkiinnolla odotan, pääseekö tämä neito aikanaan jatkamaan Tuulikaislan kasvatustyötä osaltaan.Pentueen sukutaulu KoiraNetissä

Oorbellen Kevin

Cirtap's Unique Peter
van Unika-K

Knopje vom Tespelkooi

Qunack's Favor Unique Update

Bullbenz Kooi Uma Geri

Manusia's Limbo

Wishdecoy Geri Claudia

Tuulikaislan Zapphire Prisca

Wishdecoy Prisca Nicole

Nordkooik's Lord Willy V.D. Bas

Wishdecoy Nicole Claudia

Star's of't Rooise Maikel

Yentl Sjors vh Runxputtehof

Manusia's Pepper AmyMöllimestari

Lex mökillä